sobota 2. apríla 2011

Welcome

Tak teda

VITAJTE !!!

Bazhinku si zakladám pri príležitosti mojej prvej veľkej cesty von z Európy. Ja a Lula (best dude ever) sa 7. apríla vydáme na asi 6 týždňov do Ázie. Juuuj ... vytešená, napätá, zvedavá som najviac .))



Hrubý plán našej cesty je už dlhšiu dobu jasný:

7 - 15 Apríl: Hong Kong !! Tu navštívime "my best friend from exchange" Tanya (tu je jej blog, ktorý si viedla počas nášho spoločného exchangu v Helsinkách v roku 2010 a kde nájdete takmer všetko o jej a našich spoločných zážitkoch ). 

15 - 16 Apríl: Singapore. V Singapore mám ďalšiu dobrú kamošku Vivien, ktorá nám dúfajme ukáže tie najlepšie veci zo Singaporu za jeden deň (už teraz ma bolia nohy). Singapore - hlavne žiadne žuvky, tie sú tam vraj zakázané (ževraj, aby ich ľudia nehádzali na ulice a nešpinili tak ulice).

16 Apríl - 26 Máj: Indonézia. Na Bali sa stretávame s našimi kamarátmi Dominikou a Mišom, ktorí sú v Indonézii na vzdelávacom pobyte. Na navnadenie tutok jeden link na ich cestovateľskú fotogalériu (týto dvaja už videli riaden kus sveta). Júj more, pláž, slnko, dobré jedielko... a ani si neviem predstaviť čo ešte na nás čaká. Už len pár dní ... 
Hurá !

Dúfam že sa Vám v bazhinke zapáči. Nájdete tu všetko možné aj nemožné, bude o ceste, ale aj o všetkých pekných a kludne aj škaredých, zaujímavých veciach čo ma v živote postretnú, čo mám rada a tak.

Enjoy my bla bla bla !!

---------------------

Welcome to bazhinka !

I start this blog  on the occasion of my big journey to Asia (first time out of Europe, I can t wait .).
April the 7th me and Lula (best dude ever), we are leaving to Asia. I am so excited, curious, happy .))


This is the plan of our journey:

7th - 15th April: Hong Kong. In HK I am meeting my best friend from exchange Tanya (I spent spring term 2010 in Helsinki, for more information on our exchange check Tanya s blog). Oh, I really cannot wait to see her. 

15th - 16th April: Singapore. We will spent one day in Singapore. i am really excited cause I will meet my good friend (also from exchange) Vivien. I hope in one day we will get as much as possible from Singapore. 

16th April - 26th May: Indonesia. We are meeting our friends Dominika and Michal at Bali (uiihiii !!). Michal and Dominka are on an educational stay in Indonesia. They are real travelers and really nice and interesting people (here you can get inspired by their travels). Oh maaan I can't wait to see the amazing beaches, ocean, good food and .....

I hope you all we enjoy "bazhinka"... and... ehm... also enjoy my bla bla .))




Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára